Internetbokning.

Läs igenom detta innan du bokar din tid:
Är du ny kund hos oss, välj då klippning extra, den är 60 minuter istället för 30. Detta gäller även om du vet med dig att du har ett väldigt tjockt eller långt hår som brukar ta längre tid.

Är du i behov av en kombinationsbehandling, t.ex avfärgning + nyfärgning, vill vi att du bokar din tid på telefon istället eftersom detta kan ta olika lång tid i anspråk. 

Vill du lägga till flera behandlingar tex. klippning och färga ögonbryn kom ihåg att kryssa i rutan för att boka flera tjänster. Läs också gärna igenom alla behandlingar inom den kategori du vill boka så du är säker på att du bokar rätt behandling.

Hittar du ingen tid som passar? Ring, så kanske vi kan ordna det ändå!

Tänk på att avbokningar måste ske MINST 2 timmar innan! Utebliven tid debiteras med 50%. Avbokning online kan göras upp till 24 timmar innan din bokade tid, via ditt bekräftelse mejl.

Övriga om- och avbokning sker via telefon, 0660- 18244
Välkommen
Jenny & Marita

Hej alla kunder!
Jag har satt mej själv i karantän eftersom jag kom hem från Thailand i lördags. Det känns jättetråkigt när man känner sig frisk, men det känns ändå rätt beslut att ta ❤️ Hoppas att ni har förståelse och att vi ses snart igen
/ Marita